EHÖK HÍR
EHÖK Besorolási döntések

Besorolási döntések

2021-08-25

Kedves Hallgatók!

Kiküldésre kerültek a besorolási döntésről szóló értesítők.

A besorolás - ahogy a kollégiumi felvételi eljárásrend is rendelkezik - tanulmányi eredményetek alapján történik. Elsőéves hallgatók esetén ez a felvételi pontszám, míg a felsőéves hallgatók esetén a kollégiumi pályázat benyújtásakor aktuális utolsó lezárt félév (azaz legtöbb esetben a 2020 őszi félév) KKI-ja alapján kerül megállapításra.

Amennyiben az általatok első helyen megjelölt kollégiumba nem éritek el a szükséges ponthatárt, abban az esetben a soronkövetkező körben a második helyen megjelölt kollégiumodat vizsgáljuk.

Amennyiben egyik általad megjelölt kollégiumba sem érted el az adott tanulmányi eredményt, abban az esetben az adott képzési központon - azaz Pécsen - a szabad férőhelyek valamint a tanulmányi eredményed függvényében kerülsz besorolásra.

Férőhelyet egymás között cserélni van lehetőségetek, amelyhez cserepartner szükséges. Ebben a különböző kollégiumi Facebook csoportok lehetnek segítségedre.

A csere kérelem kitöltésével kapcsolatban, és a csere menetéről további információ ide kattintva található. A kérelem leadására szeptember 2-ig van lehetőségetek.

Kérünk benneteket, hogy amennyiben férőhelyetekkel nem kívántok élni, ezt legkésőbb szeptember 2-ig jelezzétek felénk.

Üdvözlettel,

Rajczi Rudolf Gábor
Egyetemi Hallgatói Önkormányzat
Központi Kollégiumi Bizottság


Elérhetőségek

Felhívjuk figyelmeteket, hogy telefonon kizárólag általános információkat tudunk nyújtani, konkrét pályázatról minden esetben  a pályázó részére, a kollegiumok.ehok@pte.hu címen tudunk csak tájékoztatást adni.