PÁLYÁZATOK
FELTÖLTÉS DÁTUMA SZERINT
LEJÁRAT DÁTUMA SZERINT
ParaPortré fotópályázat
ParaPortré fotópályázat
Kategória: művészetiLejárat dátuma: 2014-05-30
2014-05-26
A Diákhitel Központ Zrt. ParaPortré címen videó és fotópályázatot hirdet a magyarországi felsőfokú oktatási intézmények hallgatói számára. Pályázni lehet minden audiovizuális vagy fotóművészeti alkotással, ami bemutatja a vizsgaidőszak alkotóra és környezetére gyakorolt hatását. A pályázatok elkészítéséhez bármilyen technikai eszköz igénybe vehető, akár mobiltelefon, akár fényképezőgép, akár videokamera használata is megengedett.
Gyakornoki hely a pécsi önkormányzatnál
Gyakornoki hely a pécsi önkormányzatnál
Kategória: tanulmányiLejárat dátuma: 2014-05-31
2014-05-15
A pályázat meghirdetésének célja, hogy a Pécsi Tudományegyetem hallgatói megismerkedhessenek az önkormányzati munka főbb területeivel és az egyetemi oktatás során szerzett elméleti ismereteiket, tudományos diákköri tevékenységüket a gyakorlat során kamatoztassák, és elméleti ismereteikkel segítsék a bizottságok munkáját.(A Közgyűlés állandó bizottságainak tevékenységi körét a melléklet tartalmazza.)
BUVERO – Roma Női Médiatábor
BUVERO – Roma Női Médiatábor
Kategória: művészetiLejárat dátuma: 2014-07-31
2014-07-14
Ha te egy kíváncsi, a világra nyitott fiatal roma nő vagy (18-26 év közötti), ha te elégedetlen vagy, ahogy a romákról gondolkodnak, amit és ahogyan a romákról mutatnak, és hajlandó vagy megtanulni az újságírás alapjait, beleértve a video- és fényképkészítést, gyere, köztünk a helyed! Azzal a tudással, amivel felruházunk, képes leszel formálni magad és közösséged.
Szociálisan hátrányos helyzetű, tehetséges fiatalok részére szóló felsőoktatási ösztöndíj
2014-08-05
A Humanitás Szociális Alapítvány "Felsőoktatási ösztöndíj" programja keretében pályázatot hirdet "Szociálisan hátrányos helyzetű, tehetséges fiatalok részére szóló felsőoktatási ösztöndíj" elnevezéssel magyar állampolgárságú, szociálisan hátrányos helyzetű hallgatók részére a 2014-2015. tanévre
Hallgatói mobilitás ösztöndíjpályázat
Hallgatói mobilitás ösztöndíjpályázat
Kategória: tanulmányiLejárat dátuma: 2014-08-15
2014-05-07
A Balassi Intézet Campus Hungary ösztöndíjpályázatot hirdet konvergencia régiókban tanuló hallgatók számára.