PÁLYÁZAT
Országos fotópályázat - Hit, Vallás, Sport, Tudomány

Országos fotópályázat - Hit, Vallás, Sport, Tudomány

Kategória: szakmai Határidő: 2021-09-12
2021-07-27

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

HIT – VALLÁS – SPORT – TUDOMÁNY

2021

 

ORSZÁGOS FOTÓPÁLYÁZAT

 

 Az alapításának 25. évfordulóját ünneplő Magyar Sporttudományi Társaság országos nyílt fotópályázatot hirdet az alábbi nevezési kategóriákban.

A pályázat célja:

A pénzdíjas - bruttó 500 000.-Ft összdíjazású - pályázat célja, hogy a fotográfia segítségével, annak nézőpontján keresztül találjuk meg, fedezzük fel, - akár a profi akár az amatőr fotósok szemszögéből - a sport és a tudomány, illetve a hit/vallás­-sport kapcsolatában rejlő, azokat az egyszeri és megismételhetetlen pillanatokat, amelyek érdekesek, de egyben művésziek, szépek, megörökítésre érdemesek és visszaadnak valamit abból a kapcsolatból, ami még ha az első látásra talán kicsit távolinak is tűnik és nem is gondolunk rá, de létezik.

Célunk tehát, hogy a fényképezőgép objektívjén keresztül lássuk, illetve láttassuk meg a kapcsolatot a (fotó)művészet, a tudomány, - a hit/vallás és a sport között.

 

Nevezési kategóriák:

1/ „Tudomány a sportban, sport a tudományban

(Várjuk a tudomány különböző aspektusai és a sport, a testmozgás, a fizikai aktivitás közötti kapcsolatot bemutató művészi szintű fotográfiákat)

2/ „Hit/Vallás - Sport avagy Hitvallás és Sport

(Várjuk azokat a művészi szintű fotográfiákat, amelyek az első látásra távolinak tűnő téma területeket köti össze, mutatja be a fényképezőgépek objektívjén keresztül)

 

A részletes felhívás és a feltételek elérhetőek az https://mstt.hu/orszagos-fotopalyazat/